Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden.

kunsteducatie voor iedereen!
Kom dansen, zingen en spelen bij StarsOnStage

StarsOnStage is een initiatief van Theater de Speeldoos. De koppeling tussen educatie, een podium en het werkveld biedt de ideale combinatie om op het gebied van dans, musical, theater & muziek lessen aan te bieden. Van jong tot oud, van beginner tot toptalent, we hebben een uitgebreid aanbod dans-, musical- en muzieklessen.

Dans – dansplezier staat voorop!

StarsOnStage heeft een zeer uitgebreid dansaanbod met diverse dansstijlen voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er verschillende  show- en demogroepen. Deze groepen vormen samen het uithangbord van StarsOnStage tijdens diverse evenementen & wedstrijden.

Talent Academy Dans

Het talentenprogramma van de Talent Academy Dans biedt een uitdagend programma voor  danstalenten in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. De Talent Academy Dans is zeker niet alleen bedoeld voor leerlingen die naar een vakopleiding Dans willen of zich daarop willen oriënteren. De lessen zijn ook zeer geschikt voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen die méér willen dan de wekelijkse dansles. De nadruk van de Talent Academy Dans ligt op de verdere ontwikkeling van het persoonlijke danstalent van iedere leerling afzonderlijk.

Musical – elk kind mag stralen!

Samen leren en samen iets bereiken, daar draait het om! Bij de musicalafdeling van StarsOnStage werk je niet alleen aan je zang-, dans- en acteertalenten, maar je leert er ook om jezelf te presenteren, zelfverzekerd te zijn en vol vertrouwen voor een groep te staan! Wij zorgen met ons lesprogramma en professionele docenten voor een veilige leeromgeving waar kinderen zich durven te uiten en zelfvertrouwen opbouwen of juist leren om samen te werken. Kortom: de ontwikkeling van het kind staat centraal. Natuurlijk zullen de lessen ook worden afgesloten met een eindshow of presentatie. Door de persoonlijke groei die elk kind heeft doorgemaakt zal hij of zij schitteren op het podium als een ware ster!

Muziek – er zit muziek in StarsOnStage!

Iedereen is van harte welkom bij de muziekafdeling van StarsOnStage. Leerlingen van alle leeftijden kunnen bij ons muziekles volgen op diverse instrumenten. De gediplomeerde en enthousiaste muziekdocenten van StarsOnStage zijn allemaal zelfstandig ondernemers. U kunt ze rechtstreeks benaderen voor meer informatie over hun lessen of het aanvragen van een proefles.

Lesrooster dans & musical

bekijk andere artikelen

Musicaldocente Aida Visser genomineerd voor de Musical Awards 2018
Motion Cards, nu online!