Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden.
3 juli 2018

StarsOnStage & Theater de Speeldoos gaan door!

Ondanks alle negatieve publiciteit van de afgelopen tijd in de media gaan Theater de Speeldoos & StarsOnStage volgend theaterseizoen en lesjaar 2018-2019 gewoon door met voorstellingen en lessen!

De deuren staan vanaf eind augustus weer wagenwijd voor iedereen open. Kom genieten van die prachtige voorstelling, die film die je nog graag wilde zien of schrijf je in voor die leuke nieuwe musicalgroep of vette dansles. Inschrijven voor de dans- en musicallessen kan de hele zomer online via deze website. Ook alle informatie over de verschillende muzieklessen vind je hier. Een kaartje kopen voor een voorstelling of film in Theater de Speeldoos kan de hele zomer op de website: www.theaterdespeeldoos.nl.

TEKEN HIER DE PETITIE ‘De Speeldoos moet blijven!’>>

Kritiek op Speeldoos blijkt onterecht !!

Na een maandenlang lopend conflict besluit de gemeenteraad om de prestatiesubsidie voor de Speeldoos geheel af te bouwen naar € 0,-. De Speeldoos zou niet transparant zijn geweest in de verantwoording van haar subsidiegelden. Daarentegen verklaart de huisaccountant van de gemeente dat de Speeldoos dat wel was! Tot ons grote genoegen verklaarde ook de huidige wethouder, tijdens de raadsvergadering van donderdag 28 juni jongstleden, dat de Speeldoos de afgelopen jaren inderdaad transparant en integer is geweest in het opleveren van de gevraagde informatie. Toch volgde een negatief besluit van de Raad. De Speeldoos voorziet grote problemen, voor alle verenigingen, scholen en cursisten als de subsidie afbouw doorgaat !! Op termijn dreigt zelfs sluiting van De Speeldoos!

Bestuur, directie en medewerkers blijven knokken om De Speeldoos voor Vught te behouden… Knokt u met ons mee? Teken dan de petitie ‘De Speeldoos moet blijven’ op onze website. Of stuur een mail aan de verantwoordelijke wethouder de heer Van de Ven. Wellicht dat we samen de gemeenteraad nog tot nadere gedachten kunnen brengen.  Lees verder>>