Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden.
15 juni 2018

Informatie lesjaar 2018-2019

Nieuw in lesjaar 2018-2019
Nieuw komend cursusjaar is dat je niet opnieuw hoeft in te schrijven als je dezelfde cursus wilt blijven volgen. Jouw inschrijving wordt automatisch verlengd. Schuif je vanwege jouw leeftijd naar een volgende groep door, dan ontvang je hier in de laatste lesweek bericht over van jouw dansdocent. Omdat deze doorstroom ook bij onze administratie bekend is, hoef je dit niet aan ons door te geven.

Wanneer moet je wel iets aan ons doorgeven?
Wil je wisselen van dansstijl of lesdag dan horen wij dit graag vóór 31 juli 2018 zodat we het lidmaatschap om kunnen zetten. Wil je uitschrijven dan geldt een opzegtermijn van 1 volle kalendermaand. In juli en augustus worden géén facturen verstuurd. Wanneer je in september niet van start wilt gaan, dan dien je dit vóór 31 juli 2018 per mail kenbaar te maken.

Cursusgelden 2018-2019
Voor de actuele cursusgelden per september 2018 verwijzen we je graag naar de betreffende cursussen op deze website.

ZOMERVAKANTIE
De laatste lesweek voor de musical- en dansleerlingen is de week van 11 t/m 16 juni, daarna is het zomervakantie en starten de lessen weer in de week van maandag 27 augustus.

In de zomervakantie is StarsOnStage in de periode van 9 juli t/m 19 augustus beperkt bereikbaar. Eventuele vragen kun je per mail stellen, hier komen wij na de vakantie zo spoedig mogelijk bij je op terug. Inschrijven voor de dans- en musicallessen kan gewoon via deze website, ook in de zomervakantie.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie en zien je eind augustus graag (weer terug) bij StarsOnStage!