Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden.

Aida Visser


Musicaldocente YoungStage, TeenStage & UpStage

Mijn naam is Aida Visser. Mijn grote passie ligt bij het theater. Ik heb gewerkt als regie assistent van Ursul de Geer bij het M-Lab, een laboratorium voor muziektheater in Amsterdam. Daar heb ik met onder andere Tony Neef en Jamai samengewerkt.

Al jaren regisseer ik musicals in Den Bosch en daarbuiten. In 2016 hebben we met het Jeroen Bosch College ‘beste musical’ gewonnen bij de Tom Odems Award. (TOF awards) Op het Jeroen Bosch College heb ik o.a. gewerkt aan Legally Blond, Matilda, Peter Pan, The Witches of Eastwick en dit jaar gaan we starten met The Heathers.

Het musicalvak zit bij mij in de familie want Michelle van de Ven is mijn zus en musicalactrice. Je kunt haar kennen van Spring Awakening, Aspects of Love, Das Phantom der Oper en Sweeney Todd van OpusOne.

Daarnaast ben ik ook nog docente Nederlands op het ISK in Utrecht. Dat is de afkorting van Internationale Schakelklassen. Speciaal voor vluchtelingen zijn wij de ’schakel’ tussen hun leven in een ander land en het leven in Nederland. Ik vind het heerlijk om les te geven en samen met leerlingen hen naar een hoger niveau, Nederlands of musical, te brengen.

Activiteiten door Aida Visser

Musicalgroep YoungStage | Cast 3
Musicalgroep YoungStage | Cast 2 | VOL!
Musicalgroep UpStage
Musicalgroep TeenStage
Musicalgroep YoungStage | Cast 1