Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden.

Talent Academy Dans

De Talent Academy Dans van StarsOnStage is een thuis voor jong danstalent en dé plek voor extra gemotiveerde en getalenteerde jongeren! Ons dansprogramma is opgesteld in samenspraak met professionele dansers en dansopleidingen. Je krijgt les op hoog niveau, van de beste dansdocenten. De lessen vinden plaats in Theater de Speeldoos, een echt theater met podium, waarop je menigmaal zult gaan schitteren! Het talentenprogramma is geschikt voor danstalenten in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. De Talent Academy Dans is zeker niet alleen bedoeld voor leerlingen die naar een vakopleiding Dans willen of zich daarop willen oriënteren. De lessen zijn ook zeer geschikt voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen die méér willen dan de wekelijkse dansles.

Algemene informatie

De nadruk van de Talent Academy Dans ligt op de verdere ontwikkeling van het persoonlijke danstalent van iedere leerling afzonderlijk. Wil jij worden uitgedaagd op het gebied van dans in een groep met net zo gemotiveerde leerlingen? Dan is de Talent Academy Dans echt iets voor jou!

Lees meer >>

Lessen & lesrooster

Aan het begin van het lesjaar ontvangen de deelnemende talenten van StarsOnStage een informatiedocument met belangrijke data. Wijzigingen hierin communiceren wij altijd via e-mail.

 

Lees meer >>

 

 

Audities & inschrijven

Om in te kunnen stromen in het Talent Academy Dans traject volg je onze selectieprocedure die bestaat uit drie onderdelen. Eerst neem je deel aan een auditieles van enkele van onze docenten. Bij een positief resultaat volgen er een dansmedische keuring en een kennismakingsgesprek.

Lees meer >>

 

Docenten Talent Academy Dans

Curtley Mooring
HipHop
Éva Thoman
Klassiek
Nikita Maheshwary
Bollywood
Nele Vandeneende
Moderne Dans - Hedendaagse Dans - Dansimprovisatie
Margot Kerstens
Klassiek - Jazz
Mieke Megens
Tapdance