Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden.

Musicalgroep YoungStage | Cast 3

Samen leren en samen iets bereiken, daar draait het om! Bij de musicalafdeling van StarsOnStage werk je niet alleen aan je zang-, dans- en acteertalenten, maar je leert er ook om jezelf te presenteren, zelfverzekerd te zijn en vol vertrouwen voor een groep te staan! Wij zorgen met ons lesprogramma en professionele docenten voor een veilige leeromgeving, waar kinderen zich durven te uiten en zelfvertrouwen opbouwen of juist leren om samen te werken. Kortom: de ontwikkeling van het kind staat centraal. Natuurlijk zullen de lessen ook worden afgesloten met een eindshow of presentatie. Door de persoonlijke groei die elk kind heeft doorgemaakt zal hij of zij schitteren op het podium als een ware ster!

MUSICALGROEP YOUNGSTAGE SPEELT GEPETTO’S HOUTEN JONGEN
Musicalgroep YoungStage bestaat uit leerlingen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar (vanaf groep 4). Gedurende het cursusjaar werken we aan een kleinschalige presentatie met Kerst 2018 en een eindvoorstelling in juni 2019: Gepetto’s Houten Jongen. Iedereen komt aan bod tijdens deze twee presentatiemomenten. De presentatie in juni zal plaatsvinden tijdens ons jaarlijkse StarsOnStage Festival. Uiteraard zal deze voorstelling opgevoerd worden in de theaterzaal van Theater de Speeldoos. Hoe gaaf is dat?

Cast 1: maandag 15.30u-16.30u
Cast 2: maandag 16.30u-17.30u = VOL!
Cast 3: donderdag 16.30u-17.30u

PRESENTATIES
Kerstpresentatie –  vrijdag 21 december 2018
Eindmusical Gepetto’s Houten Jongen – juni 2019

De definitieve indeling van de groepen wordt bepaald door de docenten o.b.v. het aantal inschrijvingen, de verdeling van leeftijden & de verdeling jongens/meisjes. Geef daarom op het inschrijfformulier in het ‘Opmerkingenveld’ ook je tweede voorkeur voor dag en/of tijdstip aan, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Wij kunnen de eerste keuze dus niet altijd garanderen.

Leeftijd:7 t/m 12 jaar
Start cursus:donderdag 30 augustus (instromen kan altijd)
Aantal lessen: tot aan de eindvoorstelling in juni 2019
Lesdag(en) & tijd(en):Donderdag: 16:30u - 17:30u
Kosten:€26,00 p/m
Inschrijven