Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden.

Klassiek ballet

Klassiek Ballet is de perfecte basis voor elke andere dansvorm. Het bestaat al eeuwen, maar bij StarsOnStage is Klassiek Ballet helemaal van nu. Klassiek Ballet kenmerkt zich door het uitgedraaid dansen, met de voeten en knieën naar buiten. Op serieuze en enthousiaste wijze wordt er gewerkt aan kracht, souplesse en conditie volgens de principes van Klassiek Ballet. De les heeft een aantal vaste elementen, zoals oefeningen aan de ballet-barre, in het midden van de zaal (au milieu), draai- en sprongtechnieken over de diagonaal en verrassende choreografieën. Ook wordt in de lessen aandacht besteed aan folklore en historische dans. Dansplezier blijft uiteraard het belangrijkste uitgangspunt!

kledingadvies>>

Spitzen
In het laatste kwartier van de les Klassiek Ballet 11-13 jr wordt toegewerkt naar het dansen op spitzen, mits de leerlingen daar aan toe zijn.

Talent Academy Dans
Ben je een danstalent en wil je echt tot het uiterste worden uitgedaagd of misschien zelfs verder in de dans? Dan zal Éva samen met jou gaan kijken of de Talent Academy Dans (10-17 jr) iets voor jou is. Naast de reguliere lessen kun je dan na auditie instromen in het traject op zaterdag.

Leeftijd:13 t/m 17 jaar
Start cursus:vrijdag 31 augustus (instromen kan altijd)
Aantal lessen: tot aan de eindvoorstelling in juni 2019
Lesdag(en) & tijd(en):Vrijdag: 17:45u - 19:00u
Kosten:€ 31,50 p/m
Docent(en):Éva Thoman
Inschrijven