Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden.

Demogroep StarsOnStage Dance Crew

De StarsOnStage Dance Crew / STDC is voor diehard dansers die gaan voor perfectie, synchroon dansen, strakke afgewerkte moves en veel formatiewisselingen. Om in een demogroep te komen, moet je auditie doen. De dansdocenten scouten leerlingen maar je kunt zelf ook aangeven dat je interesse hebt. De audities zullen aan het begin van het lesjaar plaatsvinden. Als team gaan we zo veel mogelijk hiphopwedstrijden af van o.a. de UDO en andere hiphop wedstrijdbonden.

Om deel te mogen nemen aan de demogroep, spreken we met elkaar een aantal strenge regels af, waar zowel jij als je ouder(s) / verzorger(s) zich aan committeert. Dansen in een demoteam betekent namelijk dat je er helemaal voor moet gaan!

 Let op! Kom je door de auditieronde voor een van de Demoteams en schrijf je je definitief in, dan betaal je voor de deelname aan het Demoteam, maar mag je je onbeperkt en kosteloos inschrijven voor al onze andere danslessen m.u.v. de Talent Academy lessen. Dus pik dan ook zeker een les Jazz of Modern mee!

Leeftijd:10 t/m 13 jaar
Start cursus:maandag 27 augustus
Aantal lessen: tot aan de eindvoorstelling in juni 2019
Lesdag(en) & tijd(en):Maandag: 16:30u - 18:00u
Vrijdag: 16:45u - 18:15u
Kosten:€ 41,50 p/m
Inschrijven