U bent hier

Workshops door Maaike Widdershoven & Marcel Visscher op 11 november & 20 januari

StarsOnStage organiseert twee super leuke workshops voor haar TeenStage leerlingen!

zaterdag 11 november | 10.00-13.00u
workshop Maaike Widdershoven


Maaike Widdershoven begon haar carrière in het ensemble van de musical ‘The Phantom of the Opera’ waarna ze doorgroeide en de hoofdrol in deze musical mocht vertolken.  Vervolgens kreeg ze de hoofdrollen in musicals als ‘West Side Story’, ‘Anatevka’, ‘Elisabeth’ en ‘The Sound of Music’. Maaike won een John Kraaijkamp Musical Award voor haar vertolking van Maria in 'The Sound of Music'. Komend seizoen reist ze samen met Tony Neef en Ruud Bos langs de theaters met de voorstelling ‘Weet je nog wel’. Ze komt daarmee ook naar Vught op donderdagmiddag 14 december.

zaterdag 20 januari | 10.00-13.00u
workshop Marcel Visscher


Marcel was te zien in producties als Disney's 'Beauty and the Beast', 'Moeder, ik wil bij de Revue', 'Cirque Stiletto 2' met Ellen ten Damme, 'Shrek de Musical', 'Miss Saigon', 'Petticoat', 'Hairspray', 'Les Misérables', 'Cats' en 'Love Me Just A Little Bit More'.  Hij won een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van de rol van Corny Collins in 'Hairspray'. Momenteel speelt hij de hoofdrol in 'De Gelaarsde Kat'.

Wij vinden het geweldig dat deze twee fantastische musicalartiesten voor onze TeenStage-musicalleerlingen een workshop gaan verzorgen!