U bent hier

Vughtse Dance Battle 2018

De wisselbeker van de Vughtse Dance Battle is weer helemaal opgepoetst en staat klaar om in maart 2018 te worden uitgereikt aan de winnaar van de 4e editie van de Vughtse Dance Battle. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dit jaar doen maar liefst acht van de negen reguliere basisscholen mee, een record! De inschrijving is dinsdag 7 november open gegaan via de website van MOVE Vught: www.movevught.nl. De kinderen uit de groepen (6 en) 7 van de Koningslinde, de Springplank, de Leydraad, de Piramide, de Schalm, de Wieken, de Lichtstraat en de Baarzen kunnen zich inschrijven. Wacht niet te lang want een team bestaat uit maximaal 15 leerlingen. 

De Vughtse Dance Battle is een initiatief van MOVE Vught en wordt in 2018 voor de derde maal in samenwerking met StarsOnStage georganiseerd. Een zeer fijne samenwerking waarbij de dansdocenten van StarsOnStage zich richten op het aanleren van de dans en MOVE zich bezighoudt met de show die zal plaatsvinden op zondagmiddag 18 maart 2018.

In de week van 15 januari zullen de schoolteams gaan starten met oefenen. In samenspraak met de dansdocente mogen de kinderen zelf vormgeven aan de dans én met behulp van de hulpouders kunnen zij nog extra aandacht besteden aan de kleding en grime. Wij zijn weer zeer benieuwd welke fantastische dansen er op 18 maart worden vertoond op het podium van Theater de Speeldoos.

Inschrijven voor de Vughtse Dance Battle kan via de website van Move Vught: www.movevught.nl. Of klik hier onder op de link om direct op de juiste plek te komen:

schrijf je in voor de Vughtse dance battle 2018>>