U bent hier

Sinterklaasdans intocht Sint 19 november

De Stichting Sint Nicolaas Vught organiseert elk jaar de grote intocht in Vught en diverse bezoeken aan instellingen en verenigingen. Dit jaar bestaat de stichting 60 jaar en wie jarig is trakteert! De Stichting wil met alle kinderen uit Vught en omgeving, Sinterklaas een bijzonder cadeau geven tijdens de intocht op zondag 19 november a.s. Wat zou het leuk zijn als tijdens de intocht, bij de ontvangst op het gemeentehuis, alle kinderen hetzelfde dansje doen bij het horen van het “Sinterklaas-dans lied”!

De Stichting heeft daarom alle basisscholen in Vught een dansles cadeau gedaan, gegeven door StarsOnStage docente Tamara Caarls! Bijna alle basisscholen hebben dit cadeau enthousiast in ontvangst genomen en al deze kinderen hebben inmiddels les gehad van dansdocente Tamara! Wil je de dans nog een keertje oefenen? Bekijk dan hier de lesvideo! Op zondag 19 november is Tamara ook weer aanwezig bij de intocht om met alle kinderen mee te dansen.

Wij wensen alle kinderen en natuurlijk Sinterklaas & zijn Pieten héél veel plezier zondag! Meer info over de stichting & de intocht is te vinden op: www.sinterklaasvught.nl