U bent hier

Musicalgroep YoungStage 7-12jr

Samen leren en samen iets bereiken, daar draait het om! Bij de musicalafdeling van StarsOnStage werk je niet alleen aan je zang-, dans- en acteertalenten, maar je leert er ook om jezelf te presenteren, zelfverzekerd te zijn en vol vertrouwen voor een groep te staan! Wij zorgen met ons lesprogramma en professionele docenten voor een veilige leeromgeving waar kinderen zich durven te uiten en zelfvertrouwen opbouwen of juist leren om samen te werken. Kortom: de ontwikkeling van het kind staat centraal. Natuurlijk zullen de lessen ook worden afgesloten met een eindshow of presentatie. Door de persoonlijke groei die elk kind heeft doorgemaakt zal hij of zij schitteren op het podium als een ware ster!

Pudding Tarzan 16-17Pudding Tarzan 16-17Pudding Tarzan 16-17Pudding Tarzan 16-17

musicalgroep YoungStage speelt Gepetto's houten jongen 

Musicalgroep YoungStage bestaat uit leerlingen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar (vanaf groep 4). Gedurende het cursusjaar werken we aan een kleinschalige presentatie met Kerst 2018 en een eindvoorstelling in juni 2019: Gepetto’s houten jongen. Iedereen komt aan bod tijdens deze twee presentatiemomenten. De presentatie in juni zal plaatsvinden tijdens ons jaarlijkse StarsOnStage Festival. Uiteraard zal deze voorstelling opgevoerd worden in de theaterzaal van Theater de Speeldoos. Hoe gaaf is dat?

 

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar

Lesdag(en) & tijd(en): 

Cast 1: maandag 16.00u-17.00u

Cast 2: maandag 17.00u-18.00u 

Cast 3: donderdag 16.30u-17.30u

Cast 4: donderdag 17:45u-18:45u

 

Presentaties: 

Kerstpresentatie -  vrijdag 21 december 2018    |    Eindmusical Gepetto’s houten jongen - juni 2019

 

Start cursus: maandag 27 of donderdag 30 augustus

Kosten: €26 per maand

Aantal lessen: tot aan de eindvoorstelling in juni 2019

Docenten: Aida Visser en Fenneke Suurmond

Zing, dans en speel mee in  Musicalgroep YoungStage!

 
De definitieve indeling van de groepen wordt bepaald door de docenten o.b.v. het aantal inschrijvingen, de verdeling van leeftijden & de verdeling jongens/meisjes. Geef daarom op het inschrijfformulier in het 'Opmerkingenveld' ook je 2e voorkeur voor dag en/of tijdstip aan, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Wij kunnen de eerste keuze dus niet altijd garanderen.

Ja, ik schrijf me in >>