U bent hier

Musicalgroep YoungStage 7-11jr

Samen leren en samen iets bereiken, daar draait het om! Bij de musicalafdeling van StarsOnStage werk je niet alleen aan je zang-, dans- en acteertalenten, maar je leert er ook om jezelf te presenteren, zelfverzekerd te zijn en vol vertrouwen voor een groep te staan! Wij zorgen met ons lesprogramma en professionele docenten voor een veilige leeromgeving waar kinderen zich durven te uiten en zelfvertrouwen opbouwen of juist leren om samen te werken. Kortom: de ontwikkeling van het kind staat centraal. Natuurlijk zullen de lessen ook worden afgesloten met een eindshow of presentatie. Door de persoonlijke groei die elk kind heeft doorgemaakt zal hij of zij schitteren op het podium als een ware ster!

Pudding Tarzan 16-17Pudding Tarzan 16-17Pudding Tarzan 16-17Pudding Tarzan 16-17

musicalgroep YoungStage

Musicalgroep YoungStage bestaat uit leerlingen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar (vanaf groep 4). Gedurende het cursusjaar werken we aan een presentatie met Kerst 2017: Scrooge en een eindvoorstelling in juni 2018: Jungle Book Iedereen komt aan bod tijdens deze twee presentatiemomenten.  Zelf een keer een kijkje nemen bij een echte musical met musicalacteurs? Dat mag! Wij bieden wij alle leerlingen van de groep(en) YoungStage naast de lessen ook een toegangskaartje aan voor een familiemusical in Theater de Speeldoos, mét natuurlijk een kijkje achter de schermen. Hoe gaaf is dat?! Allemaal voordelen die passen bij onze werkwijze waarbij we intensief samenwerken met Theater de Speeldoos en productiehuizen.

Leeftijd: 7 t/m 11 jaar
Lesdag(en) & tijd(en):
Cast 1: maandag 16.00u-17.00u  - VOL
Cast 2: maandag 17.00u-18.00u - laatste plaatsen
Cast 3: donderdag 16.30u-17.30u - VOL

Kerstpresentatie Scrooge: vrijdag 22 december 2017

Eindmusical Jungle Book: zondag 17 juni 2018

Start cursus: maandag 4 of donderdag 7 september 2017
Kosten: € 240 jaarcursus (bij later instromen percentage van totaalbedrag)
Aantal lessen: tot aan de eindvoorstelling in juni 2018
Docenten: Aida Visser en FennekeSuurmond

Zing, dans en speel mee in  Musicalgroep YoungStage!

De definitieve indeling van de groepen wordt bepaald door de docenten o.b.v. het aantal inschrijvingen, de verdeling van leeftijden & de verdeling jongens/meisjes. Geef daarom op het inschrijfformulier in het 'Opmerkingenveld' ook je 2e voorkeur voor dag en/of tijdstip aan, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Schrijf je nu in!>>