U bent hier

Musicalgroep TeenStage 12-17 jr


Samen leren en samen iets bereiken, daar draait het om! Bij de musicalafdeling van StarsOnStage werk je niet alleen aan je 
zang-, dans- en acteertalenten, maar je leert er ook om jezelf te presenteren, zelfverzekerd te zijn en vol vertrouwen voor een groep te staan! Wij zorgen met ons lesprogramma en professionele docenten voor een veilige leeromgeving waar kinderen zich durven te uiten en zelfvertrouwen opbouwen of juist leren om samen te werken. Kortom: de ontwikkeling van het kind staat centraal. Natuurlijk zullen de lessen ook worden afgesloten met een eindshow of presentatie. Door de persoonlijke groei die elk kind heeft doorgemaakt zal hij of zij schitteren op het podium als een ware ster!

Aladdin 16-17Aladdin 16-17Aladdin 16-17

musicalgroep TeenStage speelt all that jazz!

 

Musicalgroep TeenStage bestaat uit leerlingen in leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Gedurende het cursusjaar werken we aan één uitgebreide productie: All That Jazz in juni 2019 waarin iedereen aan bod komt.  Om als echte musicalacteurs te kunnen schitteren in deze voorstelling en ter verdieping bieden wij alle leerlingen van de groep(en) TeenStage naast de lessen ook twee workshops aan van bekende musicalsterren. Hoe gaaf is dat? (Let op: deze workshops worden niet tijdens de lessen gegeven, maar op een aparte dag, waarschijnlijk op zaterdagochtend.) Allemaal voordelen die passen bij onze werkwijze waarbij we intensief samenwerken met Theater de Speeldoos en productiehuizen.

Leeftijd: 12 t/m 17 jaar
Lesdag(en) & tijd(en): donderdag 18.45-20.00u
Start cursus: donderdag 30 augustus 2018
Kosten: € 31,50 per maand
Aantal lessen: tot aan de eindvoorstelling in juni 2019
Docenten: Aida Visser en Fenneke Suurmond


ZING, DANS EN SPEEL MEE IN MUSICALGROEP TEENSTAGE!

Ja, ik schrijf me in>>