U bent hier

Musicalgroep TeenStage 10-17 jr

 

Samen leren en samen iets bereiken, daar draait het om! Bij de musicalafdeling van StarsOnStage werk je niet alleen aan je zang-, dans- en acteertalenten, maar je leert er ook om jezelf te presenteren, zelfverzekerd te zijn en vol vertrouwen voor een groep te staan! Wij zorgen met ons lesprogramma en professionele docenten voor een veilige leeromgeving waar kinderen zich durven te uiten en zelfvertrouwen opbouwen of juist leren om samen te werken. Kortom: de ontwikkeling van het kind staat centraal. Natuurlijk zullen de lessen ook worden afgesloten met een eindshow of presentatie. Door de persoonlijke groei die elk kind heeft doorgemaakt zal hij of zij schitteren op het podium als een ware ster!

Aladdin 16-17Aladdin 16-17Aladdin 16-17

musicalgroep TeenStage

 

Musicalgroep TeenStage bestaat uit leerlingen in leeftijd van 10 t/m 16 jaar (vanaf groep 7). Gedurende het cursusjaar werken we aan één uitgebreide productie: High School Musical in juni 2018 waarin iedereen aan bod komt.  Om als echte musicalacteurs te kunnen schitteren in deze voorstelling en ter verdieping bieden wij alle leerlingen van de groep(en) TeenStage naast de lessen ook drie workshops aan van bekende musicalsterren. Hoe gaaf is dat? Let op: deze workshops worden niet tijdens de lessen gegeven, maar op een aparte dag, waarschijnlijk op zaterdagochtend. Allemaal voordelen die passen bij onze nieuwe werkwijze waarbij we intensief samenwerken met Theater de Speeldoos en productiehuizen.

Leeftijd: 10 t/m 17 jaar
Lesdag(en) & tijd(en): donderdag 18.15-19.30u
Start cursus: donderdag 7 september 2017
Kosten: € 295 jaarcursus (bij later instromen percentage van totaalbedrag)
Aantal lessen: tot aan de eindvoorstelling in juni 2018
Docenten: Aida Visser en Fenneke Suurmond

ZING, DANS EN SPEEL MEE IN MUSICALGROEP TEENSTAGE!

Deze groep is VOL! Wil je toch heel graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@starsonstage.nl en wij zetten je op de wachtlijst.
Bij voldoende aanmeldingen starten wij een tweede groep.