U bent hier

MoveFullness

MoveFullness | volwassenen

voor mensen met een chronische bewegingsbeperking

De  MoveFullness danslessen zijn bedoeld voor mensen met een chronische bewegingsbeperking zoals Parkinson, Multiple Sclerose en reuma en niet-aangeboren hersenafwijkingen. Met deze bijzondere lessen wil docente Eirini Kreza de kwaliteit van leven van haar dansers verbeteren MoveFullness2en dans inzetten als middel voor een gezonde lichaam en geest.  Eirini combineert kennis en ervaringen uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie. In de lessen wordt door middel van dans, muziek en verbeeldingskracht gewerkt aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding. Naast de fysieke training wordt ook de creativiteit geprikkeld, zodat de cursisten hun eigen kracht en mogelijkheden kunnen (her)ontdekken en zij zich energieker en beter gaan voelen.

Docente Eirini Kreza, professioneel danseres en choreografe, heeft zich gespecialiseerd in dans in relatie tot gezondheid. Zij behaalde bachelor diploma’s in dans, psychologie en pedagogiek en deed onderzoek naar het effect van dans op cognitieve en neurologische aandoeningen.

Wil jij je fysiek en mentaal lekkerder voelen, maar dacht je dat dit niet meer mogelijk is!? Sluit dan aan bij deze bijzondere korte cursus!

Leeftijd:
volwassenen
Lesdag(en) & tijd(en):
dinsdag 11.00u - 12.15u
Start cursus 2:
dinsdag 8 mei (instromen kan altijd)
Aantal lessen: 
korte cursus (9 lessen) t/m 3 juli | halve korte cursus (5 lessen)
Kosten:
€ 60 ex btw korte cursus voor 9 lessen (bij later instromen percentage van totaalbedrag)
Docent: Eirini Kreza

JA, IK SCHRIJF ME IN>>