U bent hier

Lieke Beirnaert - Zang

Lieke Beirnaertlieke beirnaert

In de zangles wordt er aandacht gegeven aan alle aspecten die een zanger(es) nodig heeft. Denk hierbij aan ademhaling, stemtechniek, houding, presentatie, inhoud en theorie. Lieke geeft zangles in alle muzikale stijlen: musical, pop en klassiek. Het is heel erg belangrijk dat je blij wordt van zingen en dat het niet voor spanning zorgt!

In 2012 heeft Lieke haar opleiding Solozang Klassiek, aan het Tilburgs Conservatorium bij Hanneke Kaasschieter, met groot succes afgerond. Zij verdiepte zich in de operamuziek bij Wilma Bierens. Daarnaast nam ze deel aan masterclasses van o.a. Jard van Nes, Harry Peeters, Frans Fiselier en Henk Neven. Als zanger(es) ben je nooit uitgestudeerd, daarom volgt Lieke nu lessen bij Gemma Visser en Ira Siff.

Lieke treedt regelmatig op als soliste in verschillende projecten. Zij zong bijvoorbeeld de rol van Madame Flora in The Medium van Menotti en vertolkte altsolo's in grote oratoria zoals de Johannes Passion en de Hohe Messe van Bach, de Petite Messe Solennelle van Rossini en het Requiem van Verdi. In september 2010 werkte zij mee aan de kinderopera Koco in de Wolken van E. Berden. Samen met Rolf van Meurs (gitaar) vormt Lieke Duo Caldo, een veelzijdig kamermuziek duo. Naast het zingen van concerten, stemvorming geven en lesgeven, heeft Lieke ook twee kinderkoren in Megen en Heeswijk-Dinther.

Neem direct contact op voor een gratis proefles! Je kunt op elk moment van het jaar starten met de lessen.

E info@liekebeirnaert.nl
T 06 537 49 351