U bent hier

Guus van der Heijden - Dwarsfluit + Ensembles/Bands

Guus van der Heijden

 

GUUS VAN DER HEIJDEN

 

Guus van der Heijden geeft sinds 1978 met heel veel plezier dwarsfluitlessen in Vught, Helvoirt en Tilburg (Factorium Podiumkunsten). Voor Guus is het heel belangrijk dat zijn leerlingen plezier beleven aan het maken van muziek en dat de leerling zich blijft ontwikkelen. Jong, oud, beginner en gevorderd, het is voor hem een uitdaging om voor iedereen een juiste aanpak te vinden.

Dit seizoen start Guus in Theater de Speeldoos ook met Ensemble L’Estate: een ensemble voor houtblazers en strijkers (in overleg ook koperblazers).

T 06-21876033   
E guusvdh@planet.nl

 Dwarsfluit
De dwarsfluit is een mooi en veelzijdig instrument, elke muziekstijl is mogelijk zoals klassiek, pop, beatboxing, jazz en volksmuziek. Je kunt solo spelen, in een band, een ensemble of in een orkest. Er is heel veel leuke en mooie muziek met CD of mp3 begeleiding die gebruikt worden in de lessen, maar ook duetten, trio’s en kwartetten en muziek voor fluit en piano waarbij Guus de leerlingen kan begeleiden aan de piano. Guus van der Heijden geeft les aan leerlingen van 8 tot 88+. In overleg is het mogelijk voor 6- en 7-jarigen een cursus te volgen op een speciale kinderfluit. Ook voor 50-plussers is het nog heel goed mogelijk te beginnen met dwarsfluit spelen! Wil je beginnen met fluit spelen of het instrument een keer uitproberen dan is het altijd mogelijk een gratis proefles aan te vragen.

 

 

Ensemble L'Estate
Wat is er leuker dan samen muziek te maken? Ensemble L’Estate is een ensemble voor houtblazers en strijkers (in overleg ook koperblazers) in de regio Vught en verre omstreken o.l.v. Guus van der Heijden. De repetities vinden plaats in Theater de Speeldoos in Vught op maandagavond van 20.15 tot 21.30 uur. Er is een gevarieerd repertoire met op het programma klassiek, licht klassiek, musical en andere populaire muziek.

Zin om mee te spelen? Kom geheel vrijblijvend een keer luisteren en of meespelen!