U bent hier

Docenten


Aida VisserAida visser - musicaldocente youngstage & teenstage

 

Mijn naam is Aida Visser. Mijn grote passie ligt bij het theater. Ik heb gewerkt als regieassistent van Ursul de Geer bij het M-Lab, een laboratorium voor muziektheater in Amsterdam. Daar heb ik met onder andere Tony Neef en Jamai samengewerkt. Al jaren regisseer ik musicals in Den Bosch en daarbuiten. Samen met Nadeche heb ik gewerkt aan titels als Legally Blond, Matilda en Peter Pan. Het musicalvak zit bij mij in de familie want Michelle van de Ven is mijn zus en musicalactrice. Je kunt haar kennen van Spring Awakening, Aspects of Love, Das Phantom der Oper en Sweeney Todd van OpusOne. Daarnaast ben ik ook nog docente Nederlands op het ROC Midden-Nederland.  Ik heb super veel zin om samen met Fenneke heel veel kinderen een fantastische tijd te bezorgen!

 

Fennekefenneke suurmond - musicaldocente musicallfun, youngstage & teenstage

 

Toen ik voor het eerst Miss Saigon zag, werd ik verliefd op musicals. Dat wilde ik ook! Als kind was ik nogal verlegen, maar niet als ik ging zingen of dansen! Er schuilde al die tijd een klein podiumbeestje in mij. Op achtjarige leeftijd deed ik mee aan een compositiewedstrijd, waarin ik met mijn zelf geschreven nummer ”De zee” op de tweede plek eindigde. Ga je mee, naar de zee, daar is altijd plek voor twee. Ik geef toe, niet echt een hoogstaande tekst. Maar het smaakte wel naar meer! Op dertienjarige leeftijd kreeg ik een rol in het ensemble in de musical Pinokkio, van Studio 100. Elke week op naar Antwerpen vanuit Zeist, het waren leuke tijden. Na het behalen van mijn HAVO-diploma ging ik 1 jaar naar de jongerenafdeling van de MusicAllFactory. Het bleek een goede basis voor de Fontys Dansacademie richting Musicaltheater, waar ik werd aangenomen. Zingen lag toch dichter bij mijn hart dan dansen, dus na het propedeusejaar stapte ik over naar het Fontys Conservatorium richting Muziektheater, waar ik juni 2009 ben afgestudeerd. Inmiddels heb ik veel ervaring in het geven van lessen en kan niet wachten om ook met veel enthousiasme weer een jaar met de groepen MusicAllFun,  YoungStage en TeenStage aan de slag te gaan!

 

 

Tamara caarls - MUSICALDOCENTE MUSICALLFUN

Tamara is afgestudeerd aan de opleiding Artiest theater en daarnaast een enthousiaste en creatieve dansdocente wiens hart in het theater ligt. Afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een succesvolle en door de kinderen zeer geliefde docent.  ‘Kinderen zien groeien en genieten op het podium is het mooiste wat er is’. En dat is dan ook haar grootste doel!