U bent hier

Docenten


Aida VisserAida visser - musicaldocente youngstage & teenstage

 

Mijn naam is Aida Visser. Mijn grote passie ligt bij het theater. Ik heb gewerkt als regieassistent van Ursul de Geer bij het M-Lab, een laboratorium voor muziektheater in Amsterdam. Daar heb ik met onder andere Tony Neef en Jamai samengewerkt. Al jaren regisseer ik musicals in Den Bosch en daarbuiten. Samen met Nadeche heb ik gewerkt aan titels als Legally Blond, Matilda en Peter Pan. Het musicalvak zit bij mij in de familie want Michelle van de Ven is mijn zus en musicalactrice. Je kunt haar kennen van Spring Awakening, Aspects of Love, Das Phantom der Oper en Sweeney Todd van OpusOne. Daarnaast ben ik ook nog docente Nederlands op het ROC Midden-Nederland.  Ik heb super veel zin om samen met Nadeche bij StarsOnStage te beginnen en heel veel kinderen een fantastische tijd te bezorgen!

 

Fennekefenneke suurmond - musicaldocente youngstage & teenstage

 

Toen ik voor het eerst Miss Saigon zag, werd ik verliefd op musicals. Dat wilde ik ook! Als kind was ik nogal verlegen, maar niet als ik ging zingen of dansen! Er schuilde al die tijd een klein podiumbeestje in mij. Op achtjarige leeftijd deed ik mee aan een compositiewedstrijd, waarin ik met mijn zelf geschreven nummer ”De zee” op de tweede plek eindigde. Ga je mee, naar de zee, daar is altijd plek voor twee. Ik geef toe, niet echt een hoogstaande tekst. Maar het smaakte wel naar meer! Op dertienjarige leeftijd kreeg in een rol in het ensemble in de musical Pinokkio, van Studio 100. Elke week op naar Antwerpen vanuit Zeist, het waren leuke tijden. Na het behalen van mijn HAVO-diploma ging ik 1 jaar naar de jongerenafdeling van de MusicAllFactory. Het bleek een goede basis voor de Fontys Dansacademie richting Musicaltheater, waar ik werd aangenomen. Zingen lag toch dichter bij mijn hart dan dansen, dus na het propedeusejaar stapte ik over naar het Fontys Conservatorium richting Muziektheater, waar ik juni 2009 ben afgestudeerd. Inmiddels heb ik veel ervaring in het geven van lessen en kan niet wachten om ook met veel enthousiasme bij YoungStage en TeenStage aan de slag te gaan!

 

 

Sharon  semeijn - neelen - theaterdocente

 
Ik ben Sharon Semeijn - Neelen en in 2002 behaalde ik mijn diploma voor de opleiding Reclame, Presentatie en Communicatie. Daarna ben ik me volledig gaan storten op mijn grote passie: theater. Ik heb als actrice gewerkt bij o.a. themapark Het Land van Ooit in Drunen en bij Raveleijn in de Efteling. Hier maakte ik kennis met kindertheater en entertainment. Na deze geweldige ervaringen vond ik het tijd worden om mijn kennis van het vak te verbreden en me meer allround te ontwikkelen tot docent en theatermaker.  Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de FHK Academie voor Theater als ‘Docerend Theatermaker’. Momenteel ben ik werkzaam als freelance actrice en theaterdocent.  Als docent besteed ik graag veel aandacht aan de individuele speler, omdat ik het geweldig vind om hen te kunnen inspireren en te helpen ontwikkelen.