U bent hier

Talent Academy Dans

De Talent Academy Dans van StarsOnStage is een thuis voor jong danstalent en dé plek voor extra gemotiveerde en getalenteerde jongeren!
Ons dansprogramma is opgesteld in samenspraak met professionele dansers en dansopleidingen. Je krijgt les op hoog niveau, van de beste dansdocenten. De lessen vinden plaats in Theater de Speeldoos, een echt theater met podium, waarop je menigmaal zult gaan schitteren! Theater de Speeldoos ligt op 3 minuten lopen van een treinstation en is makkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

VOOR WIE
Het talentenprogramma is geschikt voor danstalenten in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. De Talent Academy Dans is zeker niet alleen bedoeld voor leerlingen die naar een vakopleiding Dans willen of zich daarop willen oriënteren. 
De lessen zijn ook zeer geschikt voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen die méér willen dan de wekelijkse dansles. De nadruk van de Talent Academy Dans ligt op de verdere ontwikkeling van het persoonlijke danstalent van iedere leerling afzonderlijk. Wil jij worden uitgedaagd op het gebied van dans in een groep met net zo gemotiveerde leerlingen? Dan is de Talent Academy Dans echt iets voor jou!

SELECTIEPROCEDURE
Om deel te kunnen nemen aan de Talent Academy Dans volg je onze selectieprocedure bestaande uit drie onderdelen. Eerst neem je deel aan een auditieles van enkele van onze docenten. Bij een positief resultaat volgen er een dansmedische keuring en een kennismakingsgesprek. Indien de selectieprocedure positief werd afgerond ben je aangenomen.

INHOUD 
Ben je aangenomen voor de Talent Academy Dans? Onze lessen starten op zaterdag 9 september. We geven circa 30 zaterdagen les in de volgende dansstijlen:  
Klassiek ballet , Moderne dans/ Improvisatie, Jazz, Hiphop en Bollywood of Afro.

De Talent Academy Dans is bedoeld als aanvulling op je reguliere danslessen. Je dient dus ook andere danslessen te volgen om je dansvaardigheden op peil te houden. 
StarsOnStage geeft 25% korting op een reguliere dansles wanneer je deze bij ons volgt naast de Talent Academy Dans. 

De lessen voor seizoen 2017-2018 zijn verdeeld in drie blokken. In elk blok zullen andere dansstijlen aan bod komen. Klassiek ballet is echter de basis van elke dans, deze dansstijl komt daarom in elk blok terug.  
Een les duurt 75 minuten. 
Onze eindvoorstelling zal plaatsvinden tijdens het festival.

Lesrooster 2017-2018:

Informatiebijeenkomst & kick off Talent Academy - zaterdag 2 september 11.00u
Start lesjaar zaterdag 9 september

Tijd Blok 1 Blok 2 Blok 3
10.15u-11.30u Afro Modern / Improvisatie Klassiek
11.45u-13.00u Jazz Klassiek Eindshow choreo
13.30u-14.45u Klassiek Urban Eindshow choreo

Extra's

Het Talent Academy Dans traject biedt naast de lessen nog leuke extra's zoals: 

  • Informatiebijeenkomsten voor leerlingen en/of ouders met interessante thema’s als ‘aangepaste voeding bij intensief dansen’
  • 25% korting op onze reguliere danslessen, zo kun je ook doordeweeks lekker blijven dansen
  • Bijzondere workshops, als aanvulling op je lessen
  • Bezoek professionele dansvoorstelling in theater
  • Extra tussentijdse presentaties & bijzondere projecten
  • Eindvoorstelling in theater

inschrijven

 

Schrijf je nu in voor seizoen 2017-2018 >>