U bent hier

Beschermheer & gastdocenten

Beschermheer van de afdeling Musical

Tony Neef

 

Tony Neef
Tony Neef is beschermheer van onze musicalafdeling en daar zijn wij super trots op! Tony draagt onze nieuwe musicalopzet een warm hart toe en spreekt zijn vertrouwen en enthousiasme uit over onze aanpak. Hij is zó enthousiast dat hij als beschermheer zijn naam aan ons wil verbinden.Geweldig om dit te horen van één van de grote Nederlandse musicalacteurs! Tony Neef werd bekend door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon. Hij was te zien in talloze musicals als Evita, Chicago, Titanic, Saturday Night Fever, Les Misérables, Annie, The Sound of Music en Sonneveld de musical.

 

 

 

 

 

Gastdocenten Musical lesjaar 2016-2017

Ruud van Overdijk

 

 

 

Ruud van Overdijk

Ruud van Overdijk studeerde Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg waar hij Cum Laude slaagde. Hij werd bekend van het tv-programma Op zoek naar Zorro en eindigde bij de beste drie zangers. Sindsdien nam zijn carrière een vlucht en speelde hij grote rollen in verschillende musicals waaronder Jesus Christ Superstar, We will Rock You en RENT. Ruud weet als geen ander jongeren te stimuleren!

 

 

 

Wieneke Remmers

 

Wieneke Remmers

Wieneke werd geboren in Vught en studeerde aan het Fontys conservatorium in Tilburg. Na haar opleiding is ze meteen het musicalvak ingerold en inmiddels heeft in bijna 20 verschillende musicals gespeeld! Ze vertolkte de rol van Maria in de musical The Sound of Music en speelde de rol van zuster Beyonce in de musical Nonsens. Met haar enorme ervaring kan Wieneke onze leerlingen veel leren!